Al ruim 50 jaar

een familiebedrijf

Teeuwen Infra bestond op 1 januari 2017 precies 50 jaar. De eerste vestigingsdatum dateert zelfs uit 1924. Gert Speksnijder heeft destijds een bedrijf opgericht op de plek waar wij nu nog steeds gevestigd zijn: aan de Benedenkerkseweg in Stolwijk. Gert was de broer van de grootvader van Anneke Teeuwen-Speksnijder.

 

Teeuwen Infra Stolwijk

Op 1 januari 1967 werd dat bedrijf overgenomen door Arie Teeuwen. Onder de nieuwe naam ‘Loonbedrijf Arie Teeuwen’ begon hij met zijn vrouw Marri een landbouw loonbedrijf dat ook handelde in ruwvoeders, zand, grond, puin en hout.

Na 31 jaar werd in 1998 samen met de jongste zoon Berry een vennootschap onder firma opgericht onder de naam ‘Loon- en Kraanverhuurbedrijf Arie Teeuwen en Zn'.

In de periode 1998 tot en met 2002 verschoven de werkzaamheden van voornamelijk agrarisch loonwerk naar grond-, weg- en waterbouw en machineverhuur en maakte het bedrijf een mooie groei door. Er werden meerdere hydraulische graafmachines aangekocht en personeel aangenomen.

Sinds 1 januari 2003 is het bedrijf geheel in handen van Berry Teeuwen en zijn vrouw Anneke Teeuwen-Speksnijder. Onder de nieuwe naam ‘Teeuwen Infra’ is het bedrijf volledig gespecialiseerd in het verrichten van machinale werkzaamheden voor de GWW en cultuurtechniek. Arie en Marri blijven sindsdien altijd betrokken bij het familiebedrijf dat zij hebben opgebouwd.

Teeuwen Infra stelt als doel alle mogelijkheden die binnen het bedrijf aanwezig zijn te gebruiken ter verbetering van: arbeidsomstandigheden, veiligheid en gezondheid van medewerkers en derden (onderaannemers en leveranciers), bescherming van het milieu en uniformiteit in werkwijze met betrekking tot veiligheid en milieu. Teeuwen Infra is aangesloten bij Cumela Nederland, de brancheorganisatie voor specialisten in groen, grond en infra.

De video hieronder geeft in drie minuten een mooi beeld van ons bedrijf.

Veiligheid, gezondheid en bescherming van het milieu

Teeuwen Infra Stolwijk Cumela
Teeuwen Infra Stolwijk VCA
Teeuwen Infra Stolwijk Volandis

logo Teeuwen web

Adres

Benedenkerkseweg 95 -97

2821 LB Stolwijk

Zuid Holland