teeuwen oudDe vestigingsdatum van het familiebedrijf dateert uit 1924. Gert Speksnijder is het familiebedrijf destijds begonnen aan de Benedenkerkseweg in Stolwijk. Dit was de broer van de grootvader van Anneke Teeuwen-Speksnijder (de vrouw van de huidige eigenaar Berry Teeuwen).

Op 1 januari 1967 werd het bedrijf verkocht aan Arie Teeuwen. Onder de naam Loonbedrijf Arie Teeuwen begon hij met zijn vrouw Marri een landbouw loonbedrijf met handel in ruwvoeders, zand, grond, puin en hout. Na 31 jaar werd in 1998 de eerste stap gezet voor een bedrijfsovername. Samen met de jongste zoon Berry werd er een vennootschap onder firma opgericht.

Van 1998 tot en met 2002 werd er met Loon- en Kraanverhuurbedrijf Arie Teeuwen en Zn. een verschuiving gemaakt van voornamelijk agrarisch loonwerk naar grond-, weg- en waterbouw en machineverhuur door middel van de aankoop van meerdere hydraulische graafmachines.

Sinds 1 januari 2003 is de nieuwe naam Teeuwen Infra. Onder leiding van Berry Teeuwen en zijn vrouw Anneke Teeuwen-Speksnijder is het bedrijf volledig gespecialiseerd in het verrichten van machinale werkzaamheden voor de GWW en cultuurtechniek. Samen hebben ze 3 kinderen, Nick en tweeling Fenne en Britte.

Arie en Marri hebben inmiddels een stapje terug gedaan, maar blijven deel uit maken van het familiebedrijf dat zij hebben opgebouwd.